Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان گفت: متاسفانه ظرفیت تامین آب اصفهان با نیاز آبی آن یکسان نیست و نیاز آبی اصفهان نسبت به تیر ماه بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و این نیاز، مازاد آبی است که به شبکه توزیع آب اصفهان تحمیل شده است.

ناصر اکبری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش دمای هوای اصفهان و آخرین وضعیت تامین آب شرب، اظهار کرد: تا روز ۳۰ تیر ماه دمای هوای اصفهان بین ۳۵ تا ۳۶ درجه بود که اکنون از ابتدای مرداد ماه تاکنون دمای هوای اصفهان با رسیدن به بین ۳۸ تا ۳۹ درجه، هوا ۳ درجه گرمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر درجه افزایش دمای هوا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر بر ثانیه معادل ۲ تا ۳ درصد بر مصرف آب اضافه می شود.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر از ابتدای مرداد ماه با توجه به افزایش دمای هوا، مصرف آب بین ۴ تا ۶ درصد نسبت به تیر ماه افزایش یافته است، گفت: مطابق پیش بینی هواشناسی افزایش دمای هوا اصفهان تا روز پنجشنبه ادامه دارد و پیش بینی می شود با کاهش دمای هوا از هفته آینده به نوعی مصرف آب در بین مردم کمتر شود و مشکل خاصی در قطعی آب نداشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه به دلیل افزایش دمای هوا با افت فشار آب مواجه هستیم، اظهار کرد: متاسفانه ظرفیت تامین آب اصفهان با نیاز آبی آن یکسان نیست و نیاز آبی اصفهان نسبت به تیرماه بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و این نیاز، مازاد آبی است که به شبکه توزیع آب اصفهان تحمیل شده است.

اکبری با بیان اینکه با توجه به کمبود ۲.۵ مترمکعب بر ثانیه آب در اصفهان، گفت: تنها راه برای جبران این کمبود، مدیریت فشار آب در اصفهان است تا آب حداقل به ساکنان طبقات اول برسد و در شرایط فعلی راهکاری به غیر از توزیع عادلانه آب نداریم، البته مردم بیشترین کمک را می توانند در مدیریت مصرف آب انجام دهند.

وی توضیح داد: با وجودی که هوا گرم است افراد می توانند برخی شستشوها را به تاخیر بیندازند تا بتوانند مدیریت مصرف آب داشته باشند و به طور قطع راهکارهای خاصی به مردم اطلاع رسانی شده است؛ به عنوان مثال در صورتی که کولرهای آبی سایبان داشته باشد حدود ۵۰ لیتر مصرف آب آن کاهش می یابد.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان همچنین با بیان اینکه روزانه به طور متوسط حدود ۱۰ لیتر برای شستشوی میوه و سبزیجات از سوی خانواده ها مورد استفاده قرار می گیرد، تاکید کرد: ساکنان منازل ویلایی در اصفهان می توانند از طریق آب خاکستری نسبت به آبیاری باغچه های خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ درصد منابع آبی اصفهان از چاه های فلمن و چاه های متفرقه شهرها  و ۹۰ درصد از تصفیه خانه بابا شیخعلی تامین می شود، تصریح کرد: در توزیع آب سعی در اختلاط دو منبع آبی با یکدیگر داریم، از سوی دیگر آب چاه ها با تایید شبکه بهداشت استان وارد مدار توزیع شرب می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مدیریت مصرف آب آب شرب گرمای هوا کم آبی افت فشار آب تابستان زاينده رود افزایش دمای هوا آب اصفهان نیاز آبی بر ثانیه مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، مهدی شفیعی‌زاده اظهار کرد: میزان مصرف برق مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان هشت میلیارد و ۹۷ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۷۱۶ کیلووات ساعت بوده که در سال ۱۴۰۲ به هشت میلیارد و ۲۳۴ میلیون کیلووات ساعت رسید.

وی اضافه کرد: این موارد شامل بخش‌های خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی و سایر مصارف می‌شود که بخش کشاورزی با سه میلیارد و ۶۲۷ میلیون کیلووات ساعت معادل ۴۴ درصد از کل، بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص داده است.

مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی گفت: پارسال ۱۳ هزار و ۸۲۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال ارزش انرژی مصرف شده توسط مشترکان برق خراسان رضوی بوده است.

شفیعی زاده شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

وی به افزایش مشترکان برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اشاره و اظهار کرد: تعداد مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • برچسب شیشه هیوندای در تابستان به دادتان می‌رسد!
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • پایداری گرمای هوا در گیلان
  • ادامه گرمای هوا اواسط هفته در گیلان
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • پیش بینی دانشگاه کالیفرنیا: گرمای بی سابقه در تابستان
  • گرمای بی سابقه در راه است
  • پیش بینی دانشگاه کالیفرنیا: گرمای بی سابقه در تابستان امسال